Logo vierklank.nl

Nationale Dag van de Ouderen

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert dit jaar voor de elfde keer de Nationale Ouderendag; dit jaar op vrijdag 2 oktober. Mens De Bilt verzorgt dan in Maartensdijk de jaarlijkse Pannenkoekendag en in De Bilt met een inloop – doorloop – koffietafel met een wafel.

Het coronavirus heeft een grote impact gehad op onze samenleving, maar vooral ouderen worden hard getroffen door de maatregelen. Een beetje aandacht doet iedereen goed; van een kaartje tot een taartje, van iets kleins tot iets groots. Op vrijdag 2 oktober zullen zoveel mogelijk mensen in het zonnetje gezet worden. En dat zal dit jaar zeker een welkome verrassing zijn.

Een Pannenkoeken-afhaal
De vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus houden dit jaar een ‘drive-inn’. Pannenkoeken kunnen tussen 12.30 en 14.00 uur worden afgehaald in Dijckstate (Maertensplein 98 in Maartensdijk). Drie pannenkoeken per persoon, met suiker en stroop. Aanmelden hiervoor voor 29 september; tel. 0346 - 214161 of tel. 0346 - 214195

In De Bilt is er een wafel met koffie doorloop. Tussen 10.30 en 13.30 bent u van harte welkom voor een kop koffie met wafel in Servicecentrum De Bilt, Molenkamp 60 in De Bilt.

Meer berichten