Logo vierklank.nl
Broodjes bakken boven een vuurtje blijft een leuke bezigheid.
Broodjes bakken boven een vuurtje blijft een leuke bezigheid. (Foto: )

Scouting Agger Martini

Na de scholen start ook het scoutingseizoen weer: een seizoen vol activiteiten rondom de interesses van de kinderen met natuurlijk de scoutingvaardigheden.

Zo kunnen de spellen gespeeld worden met de hele groep, in tweetallen of alleen. Ontdekken van de natuur, knopen leren leggen, kompas kijken en speurtochten lopen zijn allemaal onderdeel van scouting. Samen een hobby van een ander bekijken, interesses delen over allerlei andere onderwerpen, de JOTA in oktober, de boerenkoolmaaltijd met de hele groep in januari en als laatste opkomst in juni de vossenjacht, zijn allemaal onderdeel van het nieuwe seizoen.

Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen? Ga dan gezellig mee doen op zaterdagochtend in het clubhuis van Scouting Agger Martini Maartensdijk aan de Dierenriem 10. Ook iedereen van 15 jaar of ouder is van harte welkom op scouting. Deze speltakken komen op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond samen. Voor meer informatie: mail naar info@aggermartini.nl of kijk op www.aggermartini.nl. (Karina de Jong)

Meer berichten