Logo vierklank.nl
three kids in the backyard having fun with drums.
three kids in the backyard having fun with drums. (Foto: )

Muzieklessen in Maartensdijk

Vanaf maandag 7 september is er de mogelijkheid om muzieklessen te volgen in Maartensdijk: op veler verzoek zet de Martin Luther Kingschool haar deuren open om naschoolse muzieklessen te kunnen volgen i.s.m. KunstenHuis Muziekschool.. 

Op maandagmiddag zal docent Julie Gros om 14.30 uur starten met de kindercursus Muziekkracht van 6 tot 8. Muziekkracht is voor veel kinderen de eerste stap in een mooie muzikale loopbaan. Samen in een groep van tenminste vier en maximaal acht kinderen, ontdek je het plezier van muziek maken. Spelenderwijs leer je de muzikale taal met zingen, bewegen en creatieve spelletjes. Zo krijg je de muziek echt in je lijf. 

Kinderkoor Dreamkids
Daarnaast start op maandagmiddag om 15.15 uur een nieuw kinderkoor met de naam Dreamkids, eveneens o.l.v. Julie. Met veel plezier en met veel enthousiasme zal er een divers repertoire worden gezongen. Op de maandagmiddag worden er door Julie ook individuele pianolessen aangeboden. Op donderdagmiddag zal Frank Linschoten cello-les geven en vanaf woensdagmiddag 28 september is er ook blokfluitles in Maartensdijk.

Kijk op www.kunstenhuis.nl/muziek voor alle informatie over de muzieklessen in Maartensdijk en schrijf evt. in voor een proefles of een opstapcursus.  (Dieuwertje van Ravenswaaij)

Meer berichten