Logo vierklank.nl
Foto:

Inschrijvingen KunstenHuis gestart

KunstenHuis is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe creatieve seizoen. Vanaf nu kunnen kinderen, jongeren en volwassenen zich inschrijven voor het nieuwe cursusjaar, dat in september van start gaat.

Naast de vertrouwde cursussen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans en theater zijn in het cursusaanbod allerlei interessante nieuwkomers te vinden. Zo is er theatersport voor volwassenen, techlab voor creatieve kinderen, dansstijlen urban commercial en urban/show/funk en Première muziek- en samenspel-les voor kinderen.

Zin
De afdeling Beeldende Kunst van het KunstenHuis startte van oudsher als eerste met de voorinschrijvingen voor de huidige cursisten. Hoofd van de afdeling Beeldende Kunst Maaike Kramer ziet tot haar tevredenheid dat er veel animo onder cursisten is om zich weer aan te melden voor volgend seizoen. 'De zin om weer te gaan schilderen, beeldhouwen of pottenbakken is groot', aldus Kramer, en deze signalen geven ook vertrouwen voor de andere afdelingen.

Zomercursussen
Voor wie niet kan wachten tot september - of op zoek is naar leuke, kunstzinnige vakantieactiviteiten - biedt het KunstenHuis gedurende de zomervakantie een origineel programma voor diverse leeftijden. De inschrijvingen voor de cursussen beeldende kunst in de unieke buitenlocatie Fort Ruigenhoek in Groenekan, inmiddels een jaarlijkse traditie, zijn reeds gestart. Bij de Theaterschool kunnen kinderen tussen 7-11 jaar in 3 dagen een mini-musical maken (Zomerkriebels). Binnenkort komt ook het zomeraanbod voor muziek en dans online.

Zie voor meer informatie over de cursussen, inschrijven, het volgen van proeflessen en voor persoonlijk advies www.kunstenhuis.nl

Meer berichten