Logo vierklank.nl

Bilthovense ster op het doek

Zaterdag 4 juli gaan diverse amateurkunstenaars onder begeleiding van Dioni ten Busschen een bekende Bilthovenaar portretteren. De opbrengst van deze bijzondere actie komt ten goede aan een mooi, lokaal initiatief. 

De schildersessie vindt plaats in KunstindeKelder; de benedenverdieping van de Bilthovense Boekhandel aan de Julianalaan. Vanaf 11.00 uur bent u welkom om een kijkje te komen nemen. 

Doel
 Bart van Gerwen, acteur, verhalenverteller, zanger en muzikant, gaat een muzikaal en feestelijk optreden verzorgen voor personeel en bewoners van een zorginstelling in gemeente De Bilt. Ike Bekking, eigenaresse van KunstindeKelder en de Bilthovense Boekhandel: ‘Bart heeft de afgelopen weken meerdere muzikale gastoptredens bij zorginstellingen verzorgd. Hij zorgde hiermee voor vrolijkheid en afleiding in Coronatijd. Bart deed dit geheel voor eigen rekening. Met de opbrengst van de portret schilderactie kunnen we Bart eenmalig financieel ondersteunen in ruil voor een gezellig, muzikaal optreden in een zorginstelling. Op 4 juli maakt Bart van Gerwen bekend welke zorginstelling dit gaat worden.

Meer berichten