Digitaal samen eten kan toch heel gezellig zijn.
Digitaal samen eten kan toch heel gezellig zijn.

Video-etentjes

Algemeen

Eet Mee, het platform van mensen die graag anderen ontmoeten via gezellige etentjes thuis, organiseert nu video-etentjes. Een makkelijke manier om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten.

Nieuwe mensen ontmoeten is deze zomer nog lastig. Evenementen gaan voorlopig nog niet door. De gesprekjes bij het koffieautomaat zitten er voor thuiswerkers nog steeds niet in. De sportschool is nog dicht. Het blijft de komende tijd lastig om spontaan nieuwe mensen te ontmoeten. 

Samen eten op afstand .
De video-etentjes van Eet Mee maken het mogelijk om weer eens nieuwe mensen te ontmoeten en gezellig samen te eten. Van studenten tot ouderen, van expats tot vluchtelingen, de etentjes trekken een verrassende mix van mensen aan.

Hoe
Aanmelden voor een video-etentje kan via www.eetmee.nl. Het enige dat je nodig hebt is een mobiel, tablet of laptop en een Wifi-verbinding. Op basis van je profiel wordt een match op maat gemaakt. Je krijgt vanzelf een uitnodiging voor een etentje. 

Boukje at al verschillende keren online mee en vertelt: ‘Normaal gesproken heb ik genoeg te doen. Ik sport twee keer per week, ga regelmatig met vrienden uit eten. Nu zit ik wat meer thuis. Via video-etentjes kan ik toch gezellig samen eten. Wil je van het etentje een uitje maken? Neem de tijd om lekker te koken, zoek bijvoorbeeld een bijzonder recept uit. Dek de tafel gezellig zoals je dat zou doen als je vrienden te eten krijgt. Trek iets feestelijks aan. Of pluk wat bloemen en zet die op tafel. Maar: doe vooral wat bij je past. 

Ingewikkeld?
Zou je wel mee willen doen maar lijkt het je zo ingewikkeld? Neem contact met op via www.eetmee.nl en je wordt zeker op weg geholpen. Eet Mee brengt al ruim 10 jaar mensen via de keukentafel met elkaar in contact. Eet Mee is een landelijk platform van mensen die graag anderen ontmoeten, die houden van een goed gesprek en van lekker eten. ‘Mensen samenbrengen door thuis-etentjes.’ Met die gedachte is Stichting Eet Mee in de regio Utrecht opgericht. Zo ontstonden er al meer dan 10.000 matches. Na dit succes krijgt het platform nu landelijk vervolg.