Logo vierklank.nl
Een voorbeeld(-vraag): Waar staat dit rijksmonument? (foto), Wanneer is de huidige gemeente De Bilt ontstaan? Wanneer kreeg Bilthoven een station? Dit en vele andere vragen vind je in dé quiz over de gemeente De Bilt!
Een voorbeeld(-vraag): Waar staat dit rijksmonument? (foto), Wanneer is de huidige gemeente De Bilt ontstaan? Wanneer kreeg Bilthoven een station? Dit en vele andere vragen vind je in dé quiz over de gemeente De Bilt! (Foto: )

Voor en over de gemeente De Bilt

In deze moeilijke en gekke tijd kunnen we allemaal wel wat afleiding, steun en/of iets extra’s gebruiken. Van daaruit is het initiatief onstaan om een quiz te maken over de gemeente De Bilt. Om lokaal toch enigszins met elkaar verbonden te zijn en (ons) weer even te beseffen dat lokaal hier alles te vinden is. Zo onstond het idee om de lokale ondernemer/winkelier de kans te geven om zich op deze manier te laten zien!

Gelukkig heeft De Bilt een hoop moois te bieden. Niet alleen qua omgeving, natuur en monumenten, maar ook qua levensbehoeften en andere zaken is er veel aanbod: Restaurants, bakkers, visboeren, slagers, telecomzaken, verfwinkels, kledingwinkels en andere modezaken, ambachten (schoenmakerijen en dergelijke), bloemisten, slijters, delicatessenzaken, cadeau- en conceptwinkels, fietsenmakers… noem het allemaal maar op; het is er.

QuizEr komt in De Vierklank (van 27 mei) op de nootjespagina in de rubriek activiteiten een QR code die naar deze quiz leidt. De quiz zal 2 (misschien 3) weken online zal zijn vanaf 25 of 26 mei. Deelnemers kunnen ook winnaars worden; in het kader van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ maakt iedereen kans ongeacht het aantal vragen goed of fout. Elke deelnemer kan maximaal 1 prijs winnen.Na de eerste week komt er een bericht online (Facebook en Instagram) met daarin nogmaals de link naar de quiz en de bekenmaking wat er allemaal te winnen is.

Meer berichten