Logo vierklank.nl
Elin en Lucas lopen 100 rondjes voor De Biltse Hof.
Elin en Lucas lopen 100 rondjes voor De Biltse Hof. (Foto: )

Sponsoractie voor De Biltse Hof

Elin (8) en Lucas (7) van Rheenen uit Utrecht raakten geïnspireerd door een man die honderd rondjes om zijn tuin heeft gelopen. Omdat hij honderd jaar werd deed hij dat voor het goede doel om geld op te halen.

Toen kwamen zij op het idee om ieder honderd rondjes van 175 meter te rennen om geld in te zamelen voor een verzorgingshuis. Buren, familieleden en vrienden sponsorden de rondjes. 

Opa
Hun opa (Wim Duizer uit Maartensdijk, die in de cliëntenraad zit van de Bilthuysen) zegt altijd: ‘En dan doe je wat hè, omdat hij altijd wat doet’. En nu doen zij ook wat. Elin en Lucas willen dat ouderen niet zo eenzaam meer zijn. Zij hebben gekozen voor De Biltse Hof omdat daar mensen wonen met dementie en ook mensen met lichamelijke beperking of revaliderende mensen. Opa Wim wist te vertellen dat er 90 mensen wonen en zo leek het hun een mooie bestemming voor de opbrengst. Elin en Lucas hebben inmiddels 270 euro opgehaald. 

Via de lokale bloemenman, die voor 90 vrolijke plantjes heeft gezorgd, konden zij de bewoners van de Biltse Hof blij maken. Natuurlijk konden zij het niet zelf overhandigen aan de bewoners want zij mogen nog steeds geen bezoek ontvangen maar er was wel een delegatie van de cliëntenraad van de Bilthuysen aanwezig om de bloemen en chocola in ontvangst te nemen. 

Meer berichten