Commissie- en raadsvergaderingen van Gemeente De Bilt

Algemeen

Commissie- en raadsvergaderingen worden de komende tijd op alternatieve wijze gehouden. Vergaderingen vinden plaats door middel van videobellen.

Commissie Openbare Ruimte (16 april)

De eerste termijn van de commissie Openbare Ruimte op donderdag 16 april verloopt schriftelijk, de tweede termijn gaat vanaf 20.00 uur digitaal via videobellen. Hoewel inspreken bij de commissievergadering niet mogelijk is, is een eventuele schriftelijke inbreng van harte welkom. Men kan de commissie- en raadsleden hiervoor een bericht sturen via gemeenteraad@debilt.nl. De bijdrage komt dan rechtstreeks terecht bij de woordvoerders op de betreffende onderwerpen.

Raadsvergadering (23 april)

De gemeenteraad vergadert op donderdag 23 april om 20.00 uur eveneens via videobellen. Zie voor de onderwerpen (onder voorbehoud) de gemeentepagina in deze editie.

Meekijken en stukken: De raadsgriffie tracht de digitale vergaderingen vanaf 20.00 uur live te streamen via debilt.raadsinformatie.nl. Als dit niet lukt, zullen audio/video-bestanden van de commissievergadering achteraf worden geüpload.

Agenda’s en bijbehorende stukken van de raads- en commissievergaderingen vindt men zoals gebruikelijk op debilt.raadsinformatie.nl.

Voor vragen over de agenda of de stukken: via raadsgriffie@debilt.nl of tel (030) 228 91 64.