Bloemengroet met Pasen
Logo vierklank.nl
Fleur thuisblijvers op met een bloemetje.
Fleur thuisblijvers op met een bloemetje. (Foto: Joyce Reimus)

Bloemengroet met Pasen

Nog steeds zitten veel mensen gedwongen thuis. Ook met Pasen is het devies binnen blijven. Samen voor De Bilt start enen actie om binneblijvers te steunen met een bloemetje.

Bij de meeste lokale bloemisten zijn op donderdag 9 en vrijdag 10 april bloemen te koop met een speciaal hiervoor gemaakt kaartje. De bloemen kunt u zelf naar iemand thuis brengen, afleveren bij de voordeur van een zorginstelling of achterlaten in de winkel, waarna Samen voor De Bilt ervoor zorgt , dat deze bij een zorginstelling terecht komen. 

Bloemisten

Deelnemende bloemisten zijn herkenbaar aan een poster op hun winkeldeur. Daarop staat dezelfde foto als bij dit bericht en daar zijn ook speciale kaartjes voor bij de bloemen. Deelnemende bloemisten zijn op het Maertensplein in Maartensdijk Jumbo en Boeketterie Klopper. In Bilthoven zijn dat Tuinmarkt Bilthoven aan de Koperwieklaan en Bloemsierkunst T Haasjes aan de Planetenbaan. In De Bilt nemen Bloemenboutique Fonville (Looijdijk) en Janssens Bloemen Back to Basic (Hessenweg) deel.

Zorginstellingen

De volgende zorginstellingen hebben op 9 en 10 april emmers met water bij de hoofdingang staan voor de bloemen: Woonzorgcentrum d`Amandelboom, Huize het Oosten, Warande Leendert Meeshuis, Warande Schutsmantel; Reinaerde De Reiger, Thomashuis in Maartensdijk en Weltevreden, Biltse Hof, Rinnebeek, Koperwiek en Bremhorst.  (Joanne Penning)

Meer berichten