Logo vierklank.nl
‘Gewoon zomaar een vrolijkheidje van zomaar een inwoonster van uw dorp’.

De bewoners van Toutenburg zijn deze inwoonster heel erg dankbaar voor dit genereuze gebaar van deze onbekende aardige dame uit Maartensdijk.
‘Gewoon zomaar een vrolijkheidje van zomaar een inwoonster van uw dorp’. De bewoners van Toutenburg zijn deze inwoonster heel erg dankbaar voor dit genereuze gebaar van deze onbekende aardige dame uit Maartensdijk. (Foto: )

Vrolijkheidje in Toutenburg

door Henk van de Bunt

In De Toutenburg aan de Kievitlaan in Maartensdijk zijn 32 appartementen. Er zijn enkele 2-kamer appartementen en de rest zijn 3 kamerappartementen. Op de begane grond hebben de appartementen een eigen tuin.

In juli 2019 maakten B&W van de gemeente De Bilt gebruik van de mogelijkheid om deze woningen, naast die van de complexen Maertensplein (Maartensdijk) het Planetenplein te Bilthoven en Herenweg te De Bilt met voorrang aan te bieden aan lokaal woningzoekenden van 65+.

Die wetenschap moet voor zomaar een inwoonster uit Maartensdijk aanleiding zijn geweest deze kwetsbare ‘groep’ jl. zaterdag te verrassen met een bos prachtige tulpen, bij iedere voordeur gelegd met de volgende tekst:

Meer berichten