Afbeelding

Sport & Bewegen 55+

Sport

Vele jaren geleden is Fraternitas op verzoek en met ondersteuning van Gemeente De Bilt gestart met een beweegprogramma voor de bewegingsarme ouder wordende mens. De eerste jaren werd er met 6 tot 8 lesuren gestart vanuit het beweegprogramma GALM. GALM staat voor het Groninger Actief Leven Model. Deze methode zet zich in de ouder wordende mens aan het bewegen te krijgen en te houden. 

Fraternitas gaat met zijn tijd mee en heeft deze groepen een nieuwe meer sprekende naam gegeven: Sport & Bewegen 55+. Binnen deze lessen wordt elke deelnemer binnen zijn of haar eigen mogelijkheden en niveau uitgedaagd om bezig te zijn met bewegen; het zijn lessen waar sportiviteit én gezelligheid voorop staan. Bijna iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen aan deze lessen. 

Plaats

Er plaatsen vrij in de Maartensdijkse groep. Het gaat om een gemengde groep van dames en heren. Deze les wordt elke woensdag gegeven van 16.00 tot 17.00 uur in De Vierstee. Iedereen kan altijd 2 gratis proeflessen volgen. Voor info Paulien@fraternitasdebilt.nl of kijk op fraternistasdebilt.nl