Dat wil ik ‘effe’ kwijt…

Algemeen Dat wil ik effe kwijt.....

Kom maar eens een uurtje kijken

Leuk artikel hoor over Albert Heijn De Bilt; je kunt nog zulke mooie plannen bedenken, maar de mensen zelf treden ze met voeten alle regels. De zgn. brede uitrit wordt meer als inrit gebruikt dan de ingang aan de Looijdijk-kant . Mensen parkeren auto’s bij containers en blokkeren de in en uitrit van de parkeergarage van de bewoners. 

Bromfietsen, fietsen en bakfietsen blokkeren doorgang naast elektriciteitshuisje en in en uitrit parkeergarage. Met de tegels voor blinden en slechtzienden wordt al helemaal geen rekening gehouden. Als je er iets van zegt krijg je een grote mond of zeggen ze ‘oh dat wist ik helemaal niet’; dus mooi hoor al die goedbedoelde opmerkingen over vergunningen e.d. maar als de mensen eerst eens bij zichzelf te rade gingen en zich aan de regels zouden houden zou dat al een flink stuk schelen. 

De mooie blauwe borden, die verwijzen naar rechts afslaan, zijn gemonteerd aan dezelfde palen waar aan de Herenwegkant twee mooie grote ronde borden gemonteerd zijn: ‘verboden in te rijden voor alle verkeer’. Nou kom maar eens een uurtje kijken.

A.P. van Soest

De Bilt