Aan de Keukentafel al een jaar een succes
Logo vierklank.nl
Vrijwilligers Mieneke, Dirk, Bertien, Henny, Elke, Brigitte, Marianne en Irene (v.l.n.r.).
Vrijwilligers Mieneke, Dirk, Bertien, Henny, Elke, Brigitte, Marianne en Irene (v.l.n.r.).

Aan de Keukentafel al een jaar een succes

Na een lange tijd van voorbereiding, plannen maken, verbouwingsacties en een keer proefdraaien zetten donderdag 14 februari 2019 zo'n vijftig gasten zich aan de dis en was de officiële opening van het unieke pop-up restaurant 'Aan de Keukentafel' in De Vierstee in Maartensdijk een feit.

door Henk van de Bunt

Aan de Keukentafel is een sociale gebeurtenis, waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en gezellig met elkaar kletsen over van alles en nog wat. Aan de keukentafel heeft inmiddels al 1 jaar met veel inzet en plezier voor heel veel gasten een fantastisch 3-gangen menu op tafel gezet.

Plaatje

Op 13 februari werd terug gekeken op een geslaagd jaar. Mieneke Verhoef vertelt: 'Een hechte groep vrijwilligers organiseert iedere 2e donderdag van de maand in De Vierstee een diner voor alleenstaanden, echtparen, jongeren en ouderen; kortom voor iedere Maartensdijker die het gezellig vindt aan tafel te zitten met andere gasten en onder het genot van een diner en een drankje, gezellig een praatje te maken. Volgens de gasten is het iedere maand weer een verrassing wat er op tafel komt, ook al is het menu bekend. Er wordt smakelijk gegeten en gezellig gepraat'.

De voglende 'Aan de Keukentafel' staat op donderdag 12 maart gepland. Reserveren moet wel en kan via Vierstee.nl (info@vierstee.nl) of via Henny van der Heijden (tel. 0614676160).

Meer berichten