Sonne Copijn wint Media Award 2019
Logo vierklank.nl
Tijdens een thema-avond over het openbaar groen in de gemeente De Bilt in het HF Witte Centrum in november 2017 zei Sonne Copijn: ’De natuur is de basis van ons leven, niet een appje of zoiets’.
Tijdens een thema-avond over het openbaar groen in de gemeente De Bilt in het HF Witte Centrum in november 2017 zei Sonne Copijn: ’De natuur is de basis van ons leven, niet een appje of zoiets’. (Foto: Reyn Schuurman)

Sonne Copijn wint Media Award 2019

Imker bij de Bee Foundation Sonne Copijn uit Groenekan ontving vrijdag 7 februari de Vrouw in de Media Award voor Utrecht. Copijn heeft zich in 2019 volgens 26 procent van de stemmers het beste in de media geprofileerd. Ze wordt door de stemmers geroemd om de originele manier waarop ze aandacht voor de bijen vraagt.

Imker Sonne Copijn van de Bee Foundation is een gedreven activiste die zich met hart en ziel inzet voor de bij, voor de diversiteit in bloemen en planten. Volgens de stemmers wordt Copijn op allerlei niveaus gewaardeerd. 'Zo mooi om te zien wat deze vrouw voor elkaar krijgt voor bijen en andere insecten. Ze heeft hart voor het groen, natuur, insecten en het leven', aldus een van de stemmers. De uitreiking vindt plaatst op woensdagmiddag 12 februari tijdens een informatieve en feestelijke middag bij Instituut Beeld en Geluid in Hilversum. Alle prijswinnaars ontvangen een beeld van kunstenares Ellen Buchwaldt. De Vrouw in de Media Award 2019 is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

HvdB

Meer berichten