DOS was in Kampen niet bij de les.

Off-day voor DOS

Sport

Na twee goede wedstrijden, speelde DOS zaterdag onherkenbaar tegen Wit-Blauw. Eigenlijk de gehele wedstrijd liep DOS achter de feiten aan.

Wit Blauw is nog verwikkeld in degradatiestrijd en begon tot aan de tanden toe gewapend aan de wedstrijd. DOS had de drive die het team de afgelopen weken zo ten toon spreidde, onderweg naar Kampen verloren. Het was niet bij de les en keek halverwege de eerste helft tegen een 9-5 achterstand aan. Het team hing als los zand aan elkaar en ieder probeerde op zijn eigen manier verbetering in het spel aan te brengen, maar het ontbrak aan overleg. Bij rust was de achterstand 12-9.

Na rust kwam DOS goed terug en bij 13-13 was de stand alweer gelijk getrokken. Het lukte niet om door te drukken, want de Westbroekers vervielen in een oude fout om mee te gaan in het fysieke spel van de tegenstander. De ploeg creëerde te weinig kansen en scoorde dan ook te weinig doelpunten en hield zo Wit Blauw in de wedstrijd. DOS probeerde toch de wedstrijd nog over de streep te trekken. Zaterdag lukte dat niet, want bij 18-18 was het thuisclub die nog een aantal malen scoorde en zo een 22-19 overwinning behaalde.

Volgende week speelt DOS tegen De Meeuwen; zij staan op de tweede plek, net een plaatsje hoger dan DOS. De wedstrijd in Putten begint om 20.00 uur