Logo vierklank.nl
In 1960 werden de dames van Irene kampioen.
In 1960 werden de dames van Irene kampioen.

65 jaar Irene-Volleybal

Zaterdag 1 februari viert Irene-Volleybal haar 65 jarig bestaan in de Kees Boeke Sporthal te Bilthoven. Tijdens deze 'Super Saturday' zijn er de hele dag activiteiten die door belangstellenden kunnen worden bijgewoond.

Voor alle kinderen t/m 12 jaar uit de gemeente De Bilt komt de gepimpte Join Volleybal Tour bus. Deze bus neemt spectaculaire opblaasbare volleybalattracties mee die de sporthal gaan vullen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Meedoen is gratis

In 2020 is het 65 jaar geleden dat de sportvereniging 'Irene' in Bilthoven is opgericht. In eerste instantie bestond de vereniging alleen uit een gymnastiek- en volleybalafdeling met de naam C.G.S.V Irene, later C.G.S.I. Daar zijn diverse afdelingen bijgekomen (en weer opgeheven). Op dit moment bestaat de vereniging naast zaalvolleybal ook uit de afdelingen beachvolleybal, gymnastiek en badminton.

De zaalvolleybal afdeling begon met trainingen (en wedstrijden) in de Julianaschool. Via diverse gymzalen, de HF Wittesporthal en De Kwinkelier speelt het volleybalgebeuren zich nu bijna geheel af in de Kees Boeke sporthal. Sinds kort is daar ook gestart met zitvolleybal. Alleen de recreantengroep 'Set 'm up' traint in de gymzaal van de Juliana school.

In de loop der jaren zijn er veel mensen lid geweest van Irene-volleybal, is er gespeeld en getraind op verschillende niveaus en er zijn naast het volleyballen ook veel andere activiteiten geweest.

Om d.m.v. het bekijken van oude foto's, video's en krantenberichten herinneringen op te kunnen halen aan vervlogen tijden, kunnen belangstellenden de reünie voor (oud-)leden bezoeken. Informatie en aanmelden.irene.supersaturday@gmail.com           (Betsy Kuipers)

INZET

Het  programma van Super Saturday:

09.45 – 18.30 Volleybalwedstrijden

10.30 – 17.00 Loterij voor jeugd en senioren

11.00 – 15.00 Join Volleybal Tour voor jeugd 3 -12 jaar

13.30 – 14.30 2e divisie dames wedstrijd met VIP-tribune

16.00 – 19.00 Reünie voor (oud)leden

16.15 – 18. 30             Promotieklasse heren wedstrijd met VIP-tribune

Meer berichten