TZ gaat de strijd aan tegen De Meervogels. (foto Wessel Plate)

Tweemaal Zes wint in eigen huis

Het was wederom een spannende zaterdagavond voor de spelers en supporters van Tweemaal Zes. De Meervogels werd thuis ontvangen en stond bij aanvang één punt voor in de competitie. De wedstrijd bleef lange tijd spannend maar TZ wist in de slotminuten een gat te slaan en de winst binnen te halen.

Onder luide aanmoediging van de thuissupporters begon de wedstrijd om 20.00 uur met de eerste pass van de bal, dit keer gesponsord door Meijerink Wegenbouw BV. De hoofdmacht was klaar om de strijd aan te gaan en de getoonde vechtlust van de week ervoor te herhalen. De eerste paar minuten verliepen chaotisch. Zo kreeg De Meervogels in korte tijd drie stippen mee, waar er maar één van afgerond werd en wist TZ na een score van de uitploeg gelijk te antwoorden door de stand op gelijke hoogte te trekken. De teams waren afwisselend dominerend en de rust werd ingegaan met een stand van 11-12.

De Meervogels kwam na rust op een verschil van drie doelpunten. Dit werd door TZ teruggebracht naar één. Ondanks het herstel van de score wisten de bezoekers nogmaals een gat te slaan naar 14 -18. Hierna brak een strijdlustige periode aan van Tweemaal Zes, dat erin slaagde acht keer te scoren in het restant van de wedstrijd, terwijl De Meervogels de korf nog maar één keer vond. Tot 19-19 was het spannend, maar TZ speelde de wedstrijd goed uit en trok deze uiteindelijk over de streep. Eindstand 22-19.            (Sterre Thijs)