Logo vierklank.nl
Hugo en Ada van Dis luisteren naar de terugblik op hun verdiensten.
Hugo en Ada van Dis luisteren naar de terugblik op hun verdiensten.

WVT medewerkers in het zonnetje gezet

Tijdens de medewerkers-avond bij WVT op zaterdag 4 januari werden Hugo en Ada van Dis door voorzitter Magda van der Berg in het zonnetje gezet. Hugo en Ada hadden besloten om een stapje terug te doen inzake WVT. Het was duidelijk geen definitief afscheid.

Nadat de familie door de voorzitter was verwelkomd met een grote bos bloemen, werd er een voorstelling geven in de trant van Thomasvaer en Pieternel. Hugo en Ada zelf hebben op deze manier jarenlang het afgelopen jaar van WVT doorgenomen.  Nu werden deze rollen door twee bestuursleden waargenomen en werd er teruggeblikt op de tijd dat Hugo en Ada hun diensten verleenden aan de WVT.

Ada (rechts) is in de jaren '70 van de vorige eeuw toegetreden tot het bestuur. Zij werd verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging en naderhand kreeg zij de eindverantwoording. Toen Hugo de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt werd hij voorzitter van WVT en tevens ging hij zich actief bezighouden met - met name - de boekenbeurs.     (Fred Meijer)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>