Logo vierklank.nl

Meer dan 100 schoolteams op Kerstzaalvoetbaltoernooi

Dat het Kerstzaalvoetbaltoernooi voor basisscholen in De Bilt voor de 50ste keer wordt gehouden is uniek. Maar even uniek is dat het aantal deelnemende schoolteams de 100 is gepasseerd. Maar liefst 108 teams nemen deel aan het toernooi In het H.F. Witte Dorpshuis in De Bilt

Het voetbaltoernooi wordt op 23, 24, 27 en 28 december gespeeld. De wedstrijden starten om 9.00 uur. De finaledag is op 28 december. De organisatoren van het toernooi, de buurtsportcoaches van Mens De Bilt, FC De Bilt en de Biltse Sportfederatie BSF, zijn uiterst tevreden met het grote aantal deelnemers. Burgemeester Sjoerd Potters en wethouder Madeleine Bakker reiken op zaterdag 28 december de prijzen uit.

Freestyle
Op zaterdag 28 december rond 17.30 uur komt de Belgische freestyle voetballer Mehdi Amri een voetbalshow geven. Mehdi Amri is een groot straatvoetbaltalent, die op zijn 14e al zijn eerste wereldtitel pakte. Hij reist naar diverse landen voor het geven van zijn unieke shows en om deel te nemen aan internationale straatvoetbal-toernooien. Volgens de organisatie een echte aanrader.

Meer berichten