Logo vierklank.nl
Zes aaneen geschoven tafels in de hal van Winkelcentrum Planetenbaan.
Zes aaneen geschoven tafels in de hal van Winkelcentrum Planetenbaan.

Bewoners van flatgebouw De Evenaar eten gezamenlijk

Naast de gezellige koffie-ochtend, die de flat De Evenaar in Bilthoven tweemaal per jaar organiseert was het nu tijd voor een gezellig uitje om gezamenlijk patat te eten. Er kwam een grote groep mensen af op de oproep in de flat te komen eten met elkaar. Deze oproep werd op elke verdieping opgehangen met mooi gemaakte posters. Ook in de aankomsthal hingen de aankondigingen. Mulki, Anastasia en Marco hadden dit georganiseerd.

Maar liefst meer dan 20 mensen stonden afgelopen zondag klaar bij de flat om naar een Cafetaria op de Planetenbaan te lopen. Ook oud-bewoners schoven aan; van jong tot oud was vertegenwoordigd. Er was plek voor iedereen; er waren 6 tafels aan elkaar geschoven en de hal was helemaal versierd met kerst-decoratie.

Van 18.00 tot 20.00 uur duurde het eten, daarna werd er gezamenlijk weer terug gelopen naar de Kometenlaan. Iedereen was in een vrolijke stemming omdat sommige mensen haast niet meer buiten komen. Zo was het dubbel succesvol voor sommige bewoners: gezamenlijk eten en contacten onderhouden of opdoen.       (Marco van der Grient)

Meer berichten