Logo vierklank.nl
Regen, regen en regen; weinig publiek en beelden. (foto Henk Willemsen)
Regen, regen en regen; weinig publiek en beelden. (foto Henk Willemsen)
Sport

Weer gelijkspel voor FC De Bilt

Tegen het gerenommeerde Argon uit Mijdrecht wist de ploeg van scheidend coach Alain Hijman niet verder te komen dan een gelijkspel.

Voor FC De Bilt is een punt tegen een uitstekende tegenstander zeker verdienstelijk, maar tegen Argon had FC De Bilt graag drie punten gepakt. Voor zichzelf en de ranglijst, maar ook voor de trainer die de afgelopen jaren prima werk heeft verzet.

Het publiek was nog bezig om zich te settelen op de mooie tribune van FC De Bilt toen de 1-0 al op het scorebord verscheen. De thuisclub schoot uit de startblokken en greep Argon gelijk bij de keel en dat resulteerde in een prima doelpunt van spits Koen van Dijk. Daarna kregen de Argonauten wat meer grip op het spel en het was dan ook niet verwonderlijk dat Argon voor rust op 1-1 kwam.

Na rust, waarin de Biltse trainer zijn laatste aanwijzingen kon geven, kon het publiek genieten van een spannende twee helft. Beide ploegen kwamen diverse keren zeer gevaarlijk voor het vijandige doel, maar de keepers en de verdedigers waren in dit duel de aanvallers de baas.

Drie keer achter elkaar gelijk tegen topploegen; het is best goed, maar het levert slechts drie punten op. Nu eerst winterstop en daarna o.l.v. de nieuwe coach, Koos van Tamelen, gewoon doorgaan en met wat meer geluk of minder pech een plaats in de middenmoot zien te bereiken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>