KCR te sterk voor TZ

Deze zaterdag speelde TZ1 tegen KCR in Ridderkerk. Op papier was dit een wedstrijd waarin TZ kansen zou krijgen om de punten mee naar huis te nemen. Echter schoot KCR uit de startblokken, haalden een hoog percentage en sloegen voor rust al een groot gat.

Aanvallend had TZ het lastig, veel fouten in de opbouw en door mindere schotkeuzes en pech in de afronding kon TZ het gat pas richting rust wat verkleinen. Verdedigend hadden ze het moeilijk met de scherp schietende heren en moeite de aanvallen van KCR te verkorten. Rond de rust vielen er meer schoten bij TZ en begonnen ze met achter-verdedigen op KCR. Dit leek zijn vruchten af te werpen, want ze kwamen tot 19-15 terug. Maar KCR ging weer met scherp schieten en ook door verdedigende slordigheden aan de kant van TZ bouwde KCR de voorsprong weer uit. De punten bleven in Ridderkerk en TZ zal zich klaar moeten maken voor de volgende wedstrijd zaterdag tegen SDO, waar het punten kan en moet gaan pakken. Eindstand 32-23.       (Joëlle van Utrecht)