Logo vierklank.nl
Als de speculaasstaven uit de over komen, ruikt het heerlijk in de winkel.
Als de speculaasstaven uit de over komen, ruikt het heerlijk in de winkel.

Alleen maar lekkers bij Johns

In aanloop naar de komende feestdagen maakt John de Ruig van 'Johns' van de gelegenheid gebruik om iedereen tegen een aantrekkelijk prijs kennis te laten maken met een aantal van zijn producten. Met een dijk van een korting op amandelstaven, speculaasstaven, pepernoten en speculaasbrokken wil hij de saamhorigheid van de winkeliers op de Hessenweg benadrukken.

'Ik ben eigenlijk niet zo van de acties', vertelt John. 'Maar als we er op de Hessenweg/Looydijk een feestje van maken, dan wil ik niet ontbreken en gewoon een keer gek doen. Laat iedereen maar komen. Als de staven uit de oven komen ruikt het hier toch zo lekker, daar loopt je het water van in de mond.'

Bij Johns is alleen het allerlekkerste goed genoeg. En dat geldt niet alleen voor de zoetigheid. Johns staat bekend om zijn heerlijke brood en broodjes die de hele dag door vers uit de over komen, het enorme assortiment van meer dan 150 kaassoorten en een vergelijkbaar aantal wijnen. Verder is er ruime keus aan vers gebrande noten, mooie tapenades, olijven, veel soorten toast De vers gebrande koffiebonen vinden gretig aftrek en voor losse thee ben je aan het juiste adres met keuze uit ruim 60 soorten. Ook voor een heerlijk belegd broodje ben je bij Johns aan het juiste adres want een ding is zeker, het wordt daar met de beste ingrediënten en met liefde bereid.

Meer berichten