Logo vierklank.nl
Zandzegge leden reisden naar India om het contact persoonlijker te maken en zagen de impact en betekenis van de gift.
Zandzegge leden reisden naar India om het contact persoonlijker te maken en zagen de impact en betekenis van de gift.

Rotary Zandzegge bezoekt straatkinderen in India

Damesclub Rotary Bilthoven Zandzegge steunt al drie jaar De Buddha's Smile school in India. Het gaat om kinderen die wonen en slapen onder viaducten. Hun enige warme en veilige plek is de Buddha's Smile School, die ook voor een maaltijd zorgt.

Rotary Zandzegge betaalde mee aan de schoolbus die elke dag de kinderen vervoert. Ook warme kleren zijn nodig, ze dragen die dag en nacht.

Het Kerstconcert in de OLV kerk (Gregoriuslaan) in Bilthoven op 15 december om 15.30 uur is een traditie van de Rotary Clubs Zandzegge. De opbrengst van de kaartverkoop is voor twee goede doelen: de Buddha's Smile School en het "Tiny Forest", een nieuwe groene speel- en leerplek naast de Julianaschool in Bilthoven. Er is ook een loterij en uw toegangsbewijs is het lotnummer. Er zijn diverse verkooppunten: Haarmode Capello op de Bilderdijklaan, de Bilthovense Boekhandel aan de Julianalaan en Kantoorboekhandel Dapper op de Julianalaan allen in Bilthoven en Van Eijken Optiek op de Hessenweg in De Bilt. Zie ook www. rotaryconcert.nl          (Ilona Hofstra)

Meer berichten