Logo vierklank.nl
Schuif aan bij de culinaire wereldreis in Groenekan.
Schuif aan bij de culinaire wereldreis in Groenekan.

*Lezersactie*Klimaatneutraal de wereld rond

Wereldreis met 7-gangendiner in Groenekan

De wereld ontdekken, andere culturen, tradities en rituelen omarmen: steeds meer mensen maken verre reizen, gaan backpacken, nemen een sabbatical en gaan op avontuur. Vliegen is nog nooit zo goedkoop en makkelijk geweest. Maar dat heeft zo zijn nadelen. Vliegen is slecht voor het klimaat én het kost een hoop tijd.

BAPAHO is een Utrechts reisbureau dat reizen organiseert in Utrecht zonder dat je de stad verlaat. Je reist af naar Rusland, Suriname en China of maakt zelfs een wereldreis door 7 landen. Dit allemaal in Utrecht, door Utrechters. BAPAHO doet dat door middel van kookworkshops, wandelroutes langs moskeeën, kerken en synagogen, bezoeken bij Utrechtse gezinnen thuis én wereldreis-diners.

Op 13 december a.s. organiseert BAPAHO een wereldreis door middel van een 7-gangendiner bij het Hof van Barlo in Groenekan. 7 Utrechtse chefs koken 7 gangen die elk een verschillende nationaliteit vertegenwoordigen. Vakantie hoeft niet altijd ver weg, of weken lang achter elkaar te zijn. In één avond kan je een vakantiegevoel ervaren en culturen proeven in je eigen stad met je eigen buren. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken qua tradities, geloof en rituelen in Utrecht.

Interesse om mee te reizen? Kijk voor meer informatie en boeken op Instagram en Facebookpagina van BAPAHO.

Lezersactie
Onder de lezers van De Vierklank worden 2 tafelplekken verloot. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp Bapaho.

Meer berichten