Logo vierklank.nl
Eindeloos vermaak tijdens de Trix Express clubdag.
Eindeloos vermaak tijdens de Trix Express clubdag.

Modelspoorclub in H.F. Witte Centrum '

De Schatkamer van Sint Nicolaas' is het thema van de internationale open club-dag van de Trix Express club, grootste Modelspoorclub van Nederland. Prominente modelspoor verzamelaars uit Nederland, Duitsland en België halen vele antieke en splinternieuwe Trix Express topstukken speciaal uit de vitrines om er in De Bilt het publiek mee te verwennen.

Ook voor kinderen is het smullen geblazen omdat alles zich op normale tafelhoogte afspeelt en ze zelf ook volop met treinen mogen spelen. Op de tafels ook een keur aan kleine en grote 'zoldervondsten' die misschien wel via Sint Nicolaas een nieuwe eigenaar krijgen. Een deskundige reparatieploeg geeft advies en voert ter plekke kleine reparaties uit aan meegebracht materieel. Nergens ter wereld wordt zoveel Trix Express bij elkaar gebracht. Aantrekkelijk genoeg dus om de eigen zolder te verlaten en samen met (klein-)kinderen de neus nog eens tegen de 'etalageruit' uit de lang vervlogen jaren te drukken.

De club-dag wordt gehouden op zondag 1 december in het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4 te De Bilt. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur. Inlichtingen club-dag via 06 21571565  of e-mail: rageskus@planet.nl

Meer berichten