Logo vierklank.nl
Werk van Hanneke de Groot.
Werk van Hanneke de Groot.

Expositie Hanneke de Groot

De komende maanden zal Hanneke de Groot in het Servicecentrum Maartensdijk (in Dijckstate) haar schilderijen tentoonstellen.

Hanneke werkt met olieverf en haalt haar inspiratie uit foto's, werk van anderen en uit haar eigen omgeving: 'Schilderen is voor mij een verkenningstocht, waarbij ik mijn grenzen langzaam probeer te verleggen. Wat mij boeit in het schilderen is vooral het onderwerp 'licht'. Het werken met schaduw, licht en reflectie is op dit moment mijn voornaamste uitdaging, welke ik in mijn schilderijen probeer vast te leggen', aldus Hanneke.

Hanneke is in 2010 begonnen met schilderen op een cursus in Loosdrecht en haalde daar zoveel plezier en energie uit, dat ze is blijven schilderen. Inmiddels geeft zij zelf ook les. 66Er is een 'officiële opening' van de expositie op zaterdag 16 november om 15.00uur, waarbij een ieder welkom is. Daarna kan iedereen tijdens kantooruren vrijblijvend binnen lopen bij Servicecentrum Maartensdijk, Maertensplein 96 Maartensdijk om haar werk te bewonderen. Info tel. 0346 214161 of e-mail servicecentrummaartensdijk@mensdebilt.nl            (Mirjam Valkenburg)
 

Meer berichten