Logo vierklank.nl
Reparateur Roel [r.] repareert met hulp van WVT beheerder Guido een lamp, waarvan de bedrading van binnen kapot was. [foto Frans Poot]
Reparateur Roel [r.] repareert met hulp van WVT beheerder Guido een lamp, waarvan de bedrading van binnen kapot was. [foto Frans Poot]

Sire campagne zorgt voor drukte bij Repair Café Bilthoven

Het was afgelopen zaterdag weer superdruk bij Repair Café Bilthoven. Mede onder invloed van de Sire campagne 'Waardeer het, Repareer het' kwamen er dit keer nog weer meer mensen langs met hun kapotte spullen.

Kim Reek uit de Bilt kwam langs met zijn kinderen en met zijn kapotte TV. De stekkeraansluiting gaf vonken en ze hadden bijna een nieuwe gekocht. Gelukkig kwamen ze het toch even proberen bij het Repair Café en reparateur Elon wist de aansluiting prima te repareren. Ook reparateur Hardy repareerde een TV waarvan de 'coax'-aansluiting was afgebroken.

Het textiel team bestond dit keer uit drie naaisters en die waren van 11.00 tot na 15.00 uur onafgebroken aan het werk om mensen te helpen met hun verstelwerk. Het technische team, 7 man sterk, nam in de werkplaats weer heel wat lampen, koffiezetapparaten en dvd-spelers onder handen. Bij de fietsen was het wat rustiger, waardoor twee van de drie fietsreparateurs omschakelden en gingen assisteren bij de afdeling elektra. Ook Quido, beheerder van de WVT, sprong aan het begin van de dag bij in de werkplaats.

Het volgende Repair Café is op zaterdag 7 december. Meer info: https://repaircafebilthoven.wordpress.com

Meer berichten