Logo vierklank.nl
 Françoise Pisters (C&Q executive search), Migchel Dirksen (directievoorzitter van Rabobank Rijn & Heuvelrug), Anne van der Valk (Van der Valk De Bilt – Utrecht) op promotour.
Françoise Pisters (C&Q executive search), Migchel Dirksen (directievoorzitter van Rabobank Rijn & Heuvelrug), Anne van der Valk (Van der Valk De Bilt – Utrecht) op promotour.

Ondernemer van het Jaar Awards

Op woensdag 27 november vindt voor de zevende keer de Award avond voor de Biltse Ondernemer van het jaar plaats. Alle Biltse ondernemers zijn uitgenodigd voor deze feestelijke bijeenkomst.

Ondernemers, winkeliers, investeerders en ZZP-ers kunnen gratis deelnemen door zich via de website www.debiltseondernemer.nl aan te melden voor de Award avond, die plaats vindt in de Mathildezaal van het gemeentehuis.

De verkiezing is uitgegroeid tot hét evenement voor ondernemers in de gemeente. We spreken de partners die dit mogelijk maken en vroegen naar haar hun beweegredenen.

Wij geloven in 'Growing a better De Bilt together' zegt Migchel Dirksen (directievoorzitter van Rabobank Rijn & Heuvelrug). Veel ondernemers kennen dezelfde uitdagingen. Juist door elkaar te ontmoeten vinden ze hiervoor nieuwe inzichten en kunnen ze groeien. En Anne van der Valk zegt: 'Als nieuwe eigenaar van Van der Valk, heb ik zelf ervaren hoe fijn het is om door verbinding met ondernemers uit de omgeving nieuwe ideeën op te doen voor ons bedrijf'.

Zaken doen
Françoise Pisters (C&Q executive search): 'Nieuw relaties ontmoeten is natuurlijk de kern van het ondernemerschap. Voor de VIP tafel die ik gereserveerd had bij de vorige editie, heb ik relaties uit de omgeving uitgenodigd, die waren enthousiast. Naast een mooie nieuwe klant, heeft dat ook geleid tot goede samenwerking met een ander bureau uit de buurt.' Anne van der Valk over deze avond: 'Ik weet dat Klaas van der Valk het altijd leuk vond om jonge ambitieuze ondernemers een duwtje in de rug te geven, als hij mogelijkheden zag. Deze award avond is de perfecte gelegenheid voor dat soort verrassende ontmoetingen'.

Wie
'Naast het uitreiken van de awards willen we dat ondernemers uit onze gemeente zich gewaardeerd voelen en succesvol ondernemerschap vieren', vult Alexander
Knottenbelt van Lionsclub De Bilt/Bilthoven aan. Ondernemers die werken of wonen in onze geweldige gemeente kunnen gratis deelnemen, door zich in te schrijven via www.debiltseondernemer.nl/aanmelden. Migchel Dirksen (Rabobank) kijkt ernaar uit: 'De sfeer op de award avond is verfrissend met zo'n 250 geweldige ondernemers uit de omgeving, die een voorbeeld zijn voor anderen. Dat opent nieuwe perspectieven en geeft inspiratie. Bijzonder vind ik altijd het hartelijke welkom voor alle gasten op de rode loper met de vele fotografen en journalisten, waardoor je echt als VIP ontvangen wordt. Natuurlijk ben ik ook benieuwd wie de winnaars worden van de Ondernemer van het Jaar, die tijdens de Award avond bekend worden gemaakt. Wie de genomineerden zijn is niet moeilijk te raden, want zij sieren het straatbeeld met hun posters, dat kan niemand ontgaan zijn'.

Meer weten
Kijk voor meer informatie op www.debiltseondernemer.nl. En meld je als ondernemer gratis aan voor de Award avond van 27 november aanstaande.

Meer berichten