Logo vierklank.nl
sinterklaas

Sinterklaas schrijft naar Maartensdijk

Bijna is het zover dat Sint Nicolaas ook een bezoek brengt aan Maartensdijk en wel op zaterdag 23 november; hij schrijft aan de organisatie: 'Ik zie er echt naar uit, net als mijn pieten, om weer naar Maartensdijk te komen. Om zo ongeveer 13.00 uur wordt ik welkom geheten door de muziekband bij het Maertensplein en dan gaan we een rondgang door het dorp maken (Pr. Marijkelaan, Molenweg, Dr. JJF Steijlingweg, Dorpsweg, Pr. Bernhardlaan, Pr. Beatrixlaan, Kon. Julianalaan, Pr. Margrietlaan, Willem de Zwijgerlaan, Pr. Marijkelaan, Pr. Bernhardlaan, Valklaan, Gruttolaan, Maertensplein)'.

Sinterklaas gaat verder: 'Rond de klok van 14.00 uur worden we dan welkom geheten op het Maertensplein, waar we dan volop zullen genieten en dansen van en met jullie allemaal, want ook de DJ Piet komt weer mee naar Maartensdijk. Wanneer ik verwelkomd ben, is er nog een aantal spelletjes op het plein en is ook DJ Piet er nog steeds om jullie te laten dansen. Sint doet ook nog een rondje over het plein voor hij nog een feestje gaat vieren met de ouderen van Maartensdijk in Dijkstate. Uiterlijk 16.00 uur zullen de spelletjes stoppen en is het tijd voor de pieten om weer verder te gaan naar andere kinderen'.

Hulp
'Uit betrouwbare bron weet ik dat de organisatie heel druk is om samen met jullie Maartensdijkers er weer een groot en gezellig feest van te maken; hierbij kan er op sommige plaatsen ook nog wel hulp gebruikt worden door de vrijwilligersgroep, die zonder enige subsidie dit mooie feest voor mij en jullie organiseert. Voor vragen, hulp of een financiële bijdrage kan er gereageerd worden op angel.gifts@kpnplanet.nl.

Schoentje
Een Sint vergat haast nog iets te zeggen: 'Wij kunnen haast niet wachten en zien er naar uit jullie te zien op de 23ste in Maartensdijk. En oh ja, vergeten jullie niet net als andere jaren om op vrijdagavond (22 november) je schoentje te zetten bij kapper Hans'

Meer berichten