Terry Groenen, oprichtster van Inbetween Models is genomineerd als zakenwonder.
Terry Groenen, oprichtster van Inbetween Models is genomineerd als zakenwonder.

Terry Groenen wéér genomineerd

Algemeen

Afgelopen maand werd Terry, oprichtster van Inbetween Models, genomineerd als startende ondernemer van het jaar in de gemeente De Bilt. Inmiddels is daar een tweede nominatie bijgekomen. In de categorie zakenwonders is ze genomineerd voor de VIVA400-award.

Inbetween Models werkt met zorgvuldig geselecteerde en professionele modellen en onderscheidt zich in de markt door uitsluitend maat 36, 38 en 40 te vertegenwoordigen. 'Hoog tijd voor de mode industrie om met modellen te gaan werken waarin de gemiddelde vrouw zich herkent', stelt oprichtster Terry Groenen. 'Dat is een gezonde, nieuwe en herkenbare revolutie in dit vakgebied waar Inbetween Models zich hard voor maakt.'

VIVA400 is dé lijst met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. De genomineerden zijn vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzonder prestatie hebben neergezet. Kortom: succesvolle vrouwen die ertoe doen en het verschil maken onderverdeeld in 6 categorieën.

Stemmen
De organisatie van de ondernemer van het jaar verkiezing in De Bilt ligt in handen van Lions Club De Bilt-Bilthoven in samenwerking met de gemeente. Hier worden in 3 categorieën drie ondernemers genomineerd waarbij een jury bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op woensdag 27 november worden de awards uitgereikt.

VIVA400 kent 6 categorieën waarin 400 vrouwen uit heel Nederland zijn opgenomen. Een deskundige jury kiest op basis van publieksstemmen de winnaar. Terry doet dan ook graag een beroep op lezers van De Vierklank om op haar te stemmen via www.viva.nl/viva400/zakenwonders