Logo vierklank.nl

Door de ogen van de boswachter

Op zondag 17 november organiseert Vuurol  in samenwerking met Staatsbosbeheer een wandeling die juist het bos in haar eigen glorie toont. De bossen tooien zich nu in prachtige herfstkleuren; kleuren die een artiest niet zouden misstaan. Met Pinksteren vormen de bossen rond de Kuil van Drakensteyn bij Theaterfestival Vuurol het podium van voorstellingen, acts en LandArt.

Onder leiding van gids Piet van Dijk van Staatsbosbeheer wordt er over het festivalterrein gewandeld en ontdekt u meer over dit bijzondere stukje bos, wat nog niet zo lang geleden deel uit maakte van Landgoed Drakesteyn. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 10.30 uur bij het informatiebord op dagrecreatieterrein Drakensteyn. De wandeling start om 11.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kunt u napraten met warme chocolademelk bij de vuurkorf, samen met medewerkers en vrijwilligers van Vuurol. Deelname is gratis; aanmelden kan via info@vuurol.nl.  

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>