Deze kopbal van Jordi van der Lee (nr. 9) gaat nog over; even later scoort hij de 3-1.

SVM wint door sterke 2e helft

Algemeen

Op de een of andere manier heeft SVM-moeite met het Utrechtse VVJ; een tegenstander, die een week eerder nog in een thuiswedstrijd met 4 -7 had verloren van VIOD. Het liep zaterdag in de eerste helft daarentegen in Maartensdijk tegen VVJ bij SVM niet soepeltjes.

De gastheren lieten VVJ de eerste 20 minuten te veel voetbalruimte en kwam door slordig verdedigen zelfs op een 0-1 achterstand. Door wat tactische omzettingen trad er wel een verbetering op, maar echt overtuigend was het niet.

Met Stijn Orsel en Leroy Engel speelde SVM een betere helft na de theepauze. Er kwamen kansen en uit één daarvan schoot de goed vrijgespeelde Jordi van der Lee fraai het verjaardagscadeau voor zijn vader binnen (1-1). SVM geloofde er weer in en ging op jacht naar de voorsprong. Leroy Engel scoorde de 2-1 en VVJ kwam niet meer aan aanvallen toe. De Maartensdijkers benutten de ruimte nu wel maar vergaten de wedstrijd al vroegtijdig op slot te gooien; kopballen gingen net naast of kwamen op de lat; kortom het bleef te lang 2-1.

Jordi van der Lee lobde de bal alleen voor de keeper net naast het doel. Pas in de laatste minuut scoorde alweer Jordi van der Lee de 3-1.

SVM staat nu 3e in de competitie en blijft samen met de Utrechtse ploegen EDO en HMS goed mee doen in de welhaast ongelijke strijd tegen het ongeslagen Elinkwijk. Aanstaande zaterdag gaan de geel-blauwen om 14.30 uur op bezoek bij rode lantaarndrager OSO in Loosdrecht.