Logo vierklank.nl
's Avonds worden de voorbereidingen voor de koffieochtend getroffen.
's Avonds worden de voorbereidingen voor de koffieochtend getroffen.

Feestelijke koffieochtend 'De Evenaar'.

Op zondag 13 oktober werd weer een koffieochtend georganiseerd in flatgebouw 'De Evenaar' aan de Kometenlaan in Bilthoven. Het was de 6e keer in de afgelopen 3 jaar. Het doel van de koffieochtend is sociale contacten leggen en onderhouden.

Tijdens de koffieochtend kon iedereen allerlei heerlijke zelfgebakken hapjes, gegarneerde cake, verschillende soorten lekkernijen eten en natuurlijk de koffie maar ook thee, sapjes en water drinken. Omdat het de 6de keer was dat deze ochtend werd georganiseerd, wilde Mulki als een van de organisatoren iedereen verrassen met vers gebakken patat. Pinipa heeft de heerlijke patat gebakken. Iedereen genoot hiervan en de aanwezige kinderen waren erg verrast.

De koffieochtend was druk bezocht: mensen kwamen om even kennis te maken of om bij te kletsen. In totaal zijn er ongeveer 45 verschillende mensen geweest. Er waren ook actieve oud-bewoners aanwezig die meehielpen met de organisatie. Dat maakte het extra gezellig. Anastacia verzorgde de posters en Bea heeft onder andere in de vroege ochtend al koffie gezet. Om 14.00 uur was het koffiemoment afgelopen en is er gezamenlijk opgeruimd.         (Marco van der Grient)

Meer berichten