Logo vierklank.nl
Officiële opening restaurant Helden
Officiële opening restaurant Helden

Officiële opening restaurant Helden

door Walter Eijndhoven

Vrijdag 11 oktober opent restaurant Helden, aan de Koningin Wilhelminaweg 126 in Maartensdijk, officieel haar deuren. Met haar ingrediënten en recepten van over de hele wereld hoopt zij haar gasten te verwennen en te laten genieten van meer dan veertig gerechten.

In maart kreeg Dian Santoso, toenmalig bedrijfsleidster bij restaurant Bij Hen, de kans het restaurant over te nemen, volgens een geheel nieuw concept, met een nieuwe naam 'Helden'. 'Restaurant Helden is een nieuw concept, bedacht door Concept Creators', vertelt eigenaresse Dian Santoso. 'Vanuit elk land kiezen zij 'culinaire helden', waarbij de gast een complete avond uitgaat. Concept Creators verzorgt tevens de aankleding en is een ode aan luxe, Nederlands design'.

Duurzaamheid
In juli ging het restaurant al beperkt open voor een aantal dagen in de week. Santoso: 'Aanstaande vrijdag 11 oktober is het echt zover en gaan wij officieel open, zowel voor zakelijke gasten, als voor stelletjes en gezinnen. Iedereen is bij ons van harte welkom. Onze gasten kunnen kiezen uit meer dan 40 gerechten van de menukaart en dit kunnen zij verdelen over meerdere gangen voor een vaste prijs per persoon. Alle gerechten, zowel vis, vlees als vega, hebben de grootte van een tussengerecht en zijn deelbaar en alles voor een redelijke prijs'. Duurzaamheid staat bij 'Helden' hoog aangeschreven. Zij werken zoveel mogelijk met duurzame producten en bedrijven uit de lokale omgeving.

Live
Regelmatig is er wel iets te doen bij 'Helden', zo is er iedere laatste donderdag van de maand 'live muziek' en iedere zondag kunnen de kids knutselen tussen 16.00 en 19.00 uur. Gasten kunnen op zaterdag en zondag ook bij Helden terecht voor de lunch. Gasten kunnen reserveren via de mail: maartensdijk@heldenrestaurant.nl of bellen 030 2004144 of 06 15264045. Ook is Helden te volgen op Instagram (heldenutrecht) of Facebook (helden-utrecht)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>