Logo vierklank.nl
‘t Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop.
‘t Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop.

Familiedag op Landgoed Oostbroek

Op zondag 13 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur verzorgen de vrijwilligers van Utrechts Landschap een gezellige dag, met tal van activiteiten op het landgoed Oostbroek te De Bilt.

Kinderen kunnen met een knapzakje en een puzzelformulier een wandeling over het landgoed maken. In de knutseltent kan van een klein boomstammetje een grappig kaboutertje gemaakt worden. Met de spellen die in de boomgaard klaar liggen kunnen jong en oud plezier hebben. De vlonder aan het water is altijd een succes. Hier kunnen de jonge onderzoekers naar waterdiertjes zoeken. En hoe gaaf is het om je eigen popcorn te poffen boven een vuurtje in de vuurschaal?

Uiteraard is er weer een groot terras voor koffie, thee, sapjes en cakes. Voor de hartige lunchhapjes komt er een aparte kraam. En voor de vreselijk lekkere trek is er ook een kraam met fudge en chocozoenen. Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. De toegang is gratis. Ga bij voorkeur met de fiets. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>