Logo vierklank.nl
V.l.n.r. Truus te Pas en Fieke Faber met in het midden een Wereldwinkelstagiaire.
V.l.n.r. Truus te Pas en Fieke Faber met in het midden een Wereldwinkelstagiaire.

Week van de Duurzaamheid gestart

door Walter Eijndhoven

Zaterdag was de start van de Week van de Duurzaamheid bij FC De Bilt. Fieke Faber (Fairtrade Werkgroep De Bilt) vertelt: 'In 2018 was de eerste landelijke Week van Duurzaamheid. De activiteiten in die week zijn geïnspireerd op de 17 wereldwijde ontwikkelingsdoelen. Zo werken we samen aan een duurzaam De Bilt'.

Duurzaamheid is een veel besproken thema, maar dat Fairtrade daarvan een essentieel aspect is, moet volgens Fieke Faber en Truus te Pas nog steeds worden verteld. Truus te Pas is bestuurslid en pr-coördinator bij de Wereldwinkel. Fieke Faber is PR-lid van de Wereldwinkel en contactpersoon van de Werkgroep Fairtrade De Bilt. Zij legden namens Fairtrade en de Wereldwinkel contacten met scholen, bedrijven en andere instanties en vroegen hen mee te doen aan de Week van de Duurzaamheid'. 'Juist in gemeentes, waar mensen veel activiteiten hebben en betrokken zijn bij de wijk, kun je veel bereiken', vertelt Truus te Pas.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>