Logo vierklank.nl
SONY DSC
SONY DSC

Paddenstoelenwandeling IVN op Sandwijck

Het natte weer van de laatste maand is gunstig voor de natuur. Een zichtbaar resultaat: de paddenstoelen steken in grote getale de kop op. De gidsen van IVN De Bilt, verwachten zondag 20 oktober om 11.00 uur dan ook veel moois en interessants te kunnen laten zien tijdens de paddenstoelenwandeling op Sandwijck.

Er zullen ook leden van de werkgroep Sandwijck meelopen. Zij kunnen ingaan op eventuele vragen over het landgoed en het beheer daarvan. De wandeling start om 11.00 uur en zal ongeveer twee uur duren. Het verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck, Utrechtseweg 301 in De Bilt. Het is verstandig om stevige schoenen of laarzen aan te trekken. De wandeling is gratis. Honden (ook aangelijnd) zijn niet toegestaan op Sandwijck. Aanmelden kan tot vrijdag 18 oktober 18.00 uur met het webformulier op website www.ivndebilt.nl. Info Jaap Milius (tel. 030 2288636) of Ina van den Berge (tel. 06 54660713).

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>