De opkomst van de beide teams: Faja Lobi - KDS speelt op sportpark Aziëlaan; een uniek sportcomplex gelegen op het dak van de parkeergarage (van Ikea), in de wijk Kanaleneiland. (foto Adrie de Vries)

SVM blijft winnen

In de uitwedstrijd van SVM tegen het Utrechtse Faja Lobi-KDS kenden de Maartensdijkers een bliksemstart. Binnen 5 minuten stond het 0-2 dankzij doelpunten van Mike de Kok en Jordi van der Lee. Faja Lobi-KDS kwam wel beter in de wedstrijd en werd af en toe gevaarlijk. Maar SVM-goalie Max Koetze bleek een onneembare sluitpost. Jordi van der Lee moest voor de rust geblesseerd uitvallen en volkomen uit het niets scoorden de gastheren met een fraai afstandsschot de 2-1. De snelle counters van SVM bleven gevaarlijk. Middenvelder Perry van den Bunt scoorde nog de 1-3. SVM had voor de rust de wedstrijd al kunnen beslissen.

Net als in de eerste helft kende SVM na de theepauze weer een bliksemstart en kopte Mike de Kok de veilige 1-4 binnen. Onbegrijpelijk dat SVM de teugels liet vieren en Fajalobikds op de 2-4 liet komen. Mike de Kok tikte de 2-5 binnen. Door een strafschop kwamen de gastheren nog terug op 3-5.