Logo vierklank.nl
SVM wordt door Laren uit de beker gewerkt. (foto Hans Nauta)
SVM wordt door Laren uit de beker gewerkt. (foto Hans Nauta)
Sport

SVM bekert niet verder

SVM moest, gezien het betere doelsaldo van Laren, winnen om in het bekertoernooi een ronde verder te komen. Maar al na 5 minuten kon het tactisch plan de prullenbak in. SVM was niet bij de les en keek na 5 minuten spelen tegen een 2-0 achterstand aan. Verbazing bij de toch weer talrijk meegereisde trouwe suppoters.

Laren benutte de ruimten goed en scoorde na 20 minuten de 3-0. SVM bleef de eerste helft te veel weggeven. Pas na een half uur spelen was er de eerste gevaarlijke SVM aanval; Mike de Kok zette goed voor maar Jordi van der Lee schoot te gehaast. SVM toonde nu meer inzet en bleef af en toe gevaarlijk. Mike Boshuis kwam vrij voor de keeper niet tot scoren. Een tegengoal bleef uit.

Een ongewijzigd SVM begon de tweede helft veel beter en ging op jacht naar doelpunten. Niet SVM scoorde maar Laren, kwam daarmee op 4-0 en tekende rond de 70e minuut ook nog voor de 5-0. Maar SVM bleef het proberen en een toegekende strafschop werd door Mike de Kok goed ingeschoten (5-1); de bekende eer was gered.

SVM zette de schouders eronder en Peter Drenth tekende voor de 5-2 en even later ook voor 5-3; de scheidsrechter keurde dit doelpunt wegens praten af.

SVM kan zich nu volledig richten op de start van de competitie aanstaande zaterdag uit bij vv De Dreef te Utrecht.

Meer berichten