Logo vierklank.nl
Pop–up Theetuin voor Connect by Music
Pop–up Theetuin voor Connect by Music

Pop–up Theetuin voor Connect by Music

Zaterdag 14 september verzorgt Soroptimistclub De Bilt - Bilthoven van 10.00 tot 16.00 uur een 'theetuin' op de prachtige locatie 'Oranjerie Sluishoef' aan de Utrechtseweg 315 in De Bilt. Bezoekers kunnen in en om de Oranjerie van Buitenplaats Sluishoef genieten van koffie/thee en door de dames van de Soroptimistclub zelfgebakken taarten en ander lekkers.

De Oranjerie van Buitenplaats Sluishoef is 14 september opengesteld in het kader van Open Monumentendag. De huidige eigenaren van de buitenplaats willen de bezoekers graag ontvangen in de sfeer waarvoor een oranjerie van oorsprong bedoeld was; lekker ontspannen met een kopje thee en wat muziek. De eigenaren vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de buitenplaats die gelegen is naast Landgoed Sandwijck aan de Utrechtseweg in De Bilt.

Voor Soroptmistclub De Bilt-Bilthoven is de theetuin een middel om geld in te zamelen voor het goede doel waarvoor zij zich dit jaar inzet 'Connect by Music'; muzieklessen in vluchtelingenkampen op Lesbos en vooral kinderen daarbij wat plezier, ontspanning en inspiratie in moeilijke omstandigheden. Dit najaar organiseren de Soroptimisten ook nog een bridgedrive en een filmfeest om de opbrengst voor Connect by Music te vergroten. Zie ook www.openmonumentendag.nl/de-bilt  (Janneke Versteeg)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>