FC De Bilt bekert verder

De tweede bekerwedstrijd van FC De Bilt betrof de thuiswedstrijd tegen Arkel. FC De Bilt had de eerste wedstrijd gewonnen en bij een tweede overwinning was de plaatsing in de knock-out fase zo goed als zeker.

FC De Bilt nam direct het initiatief en zette Arkel met de rug tegen de muur. In het eerste kwartier kregen de Biltse mannen enkele keren de kans om de score te openen, maar het was Arkel die de 0-1 op het scorebord liet verschijnen. Daarna ging FC De Bilt gewoon door met aanvallen en voor rust wisten Koen van Dijk en Jelle Vliek de score naar 2-1 te brengen.

Na rust werd Arkel kapot gespeeld en ontstond er steeds meer ruimte voor schitterende aanvallen. Via Steven van den Berg en Marcel Melissen werd het 4-1. Mano Bakkenes scoorde vervolgens twee keer en mooi dat debutant Milan Hoeffnagel scoorde. Vlak voor tijd knalde Tim Elders op doel: 8-1.

Zaterdag 14 september om 14.30 uur komt Kampong op bezoek. Kampong heeft ook twee keer gewonnen en is dus ook al geplaatst, de eerste twee gaan in deze poule door. Geen belangrijke wedstrijd dus, maar wel een interessante krachtmeting.