Logo vierklank.nl

Wie wordt Ondernemer van Jaar 2019

Sinds afgelopen week zijn in De Bilt borden geplaatst waarop de verkiezing voor Ondernemer van het Jaar 2019 duidelijk aangekondigd wordt. Op de posters staan de winnaars van de vorige editie.

Elke inwoner kan zijn favoriete ondernemer nomineren tot 30 september in de categorie starter, winkelier of ondernemer via www.debiltseondernemer.nl. Uit alle inzendingen zal een vakkundige jury in elke categorie drie genomineerden kiezen.

Uitnodiging
De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke award avond op 27 november. Alle ondernemers uit de hele gemeente zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, toegang is gratis, maar aanmelding is wel vereist; dat kan via de website www.debiltseondernemer.nl.

Terugblik
De winnaars van 2017 kijken terug op hun verkiezing: Diana van Esveld (JouwWerk – winnaar categorie Starter): 'Ik kreeg na de nominatie veel leuke reacties en publiciteit, dat heeft mij echt geholpen. Dat gun ik ook andere ondernemers die het verdienen.'

'Het klinkt raar, maar de waardering van klanten voor mij en alle medewerkers heb ik echt gevoeld, daar ben ik dankbaar voor. Het is oprecht een van de hoogtepunten in de meer dan 20 jaar dat ik ondernemer ben.' Gert Smit (Plus Supermarkt – winnaar Ondernemer)

'Mijn bedrijf Bijenbedrijf (winnaar Duurzaamheid) stond in een klap als onderneming op de kaart in de hele provincie. Het gaf mij precies wat ik nodig had om als ondernemer de volgende stap te zetten en dat is goed gelukt.' (Sonne Copijn)

Wat de ondernemers vertellen, is precies ons doel, zegt Reinoud van Dommelen (Lions Club De Bilt – Bilthoven). Met deze verkiezing willen wij het ondernemerschap in alle kernen van onze gemeente vieren en stimuleren. Dat is ook waarom onze partners Rabobank Rijn & Heuvelrug, Van der Valk en gemeente De Bilt zich verbonden voelen aan dit evenement.

Informatie
Op de website www.debiltseondernemer.nl vindt je naast leuke filmpjes van alle oud winnaars en gezellige foto's van de succesvolle vorige editie, ook alle informatie over deze verkiezing. Via de grote blauwe button op de homepage kan je eenvoudig snel jouw favoriete ondernemer nomineren.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>