Tijdens het startweekend hebben alle spelletjes iets met korfbal te maken.
Tijdens het startweekend hebben alle spelletjes iets met korfbal te maken.

Startweekend bij korfbalvereniging DOS

Algemeen

Op 6 en 7 september houdt Dos Westbroek een startweekend. Voor nieuwkomers om kennis te maken met de sport en voor de leden een leuke start van het seizoen met het Schutterstoernooi en zaterdag de hele dag wedstrijden.

Vrijdagmiddag zijn kinderen van 3 t/m 12 jaar vanaf 15.15 uur welkom op het korfbalveld. De hele middag worden er spelletjes gespeeld die allemaal iets met korfbal te maken hebben. Vervolgens gaat de bbq aan om 18.15 uur. Vanaf 19.00 uur is er het jaarlijkse Cafetaria Coens Schutterstoernooi vanaf de B. Inschrijven kan via ac@dos-westbroek.nl.

Zaterdag 7 september zijn er de hele dag door korfbalwedstrijden. Om 9.00 uur start de eerste jeugdwedstrijd en om 17.00 uur begint de laatste wedstrijd van DOS 4. Het vlaggenschip DOS 1 speelt om 15.30 uur tegen ASVD 1.

Aansluitend aan de wedstrijden kan iedereen blijven voor een hapje, drankje en muziekje. Wil je graag kennismaken met Dos maar kan je niet in het startweekend ga dan gewoon een keer kijken bij de trainingen of train gewoon een aantal keren mee. Meer informatie op onze website www.dos-westbroek.nl