In 2017 gepubliceerde impressie van het bad.
In 2017 gepubliceerde impressie van het bad.

Vaarwel oud + welkom nieuw zwembad

Algemeen

Wie een laatste duik in Combibad Brandenburg uit 1976 wil nemen is zaterdag 31 augustus van harte welkom op het afscheidsfeestje.

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, trainers/coaches, besturen, betrokkenen, supporters, etc. etc; kortom iedereen die in het bad of op de kant deelgenomen heeft aan het clubleven van Brandenburg wordt uitgenodigd naar Combibad Brandenburg te komen. van 17.00 tot ca. 24.00 uur vindt Brandenburg Back tot he Future plaats. Er wordt in het oude zwembad gestart, waarna men vervolgens naar het nieuwe bad gaat en de event afsluit in en rondom het clubhuis.

Duik
Voor een laatste duik in het oude bad wordt gevraagd badkleding en een handdoek mee te willen nemen en verder vindt de organisatie het leuk wanneer de clubkleuren (groen en/of wit) terug komen in je kleding. Aanmelding kan door een e-mail te zenden naar bas.buis@wxs.nl, z.s.m. maar uiterlijk zondag 25 augustus o.v.v. naam/namen en aantal personen. Zie voor verdere info http://www.bzc-brandenburg.nl.
 

In 2011 t.g.v. het vijf en dertig jarig jubileum maakte Lilian van Dijk voor De Vierklank deze foto tijdens de zwemvierdaagse.