Logo vierklank.nl
De wapendrager is een veelvoorkomende nachtvlinder, die vliegt tussen eind april en begin augustus
De wapendrager is een veelvoorkomende nachtvlinder, die vliegt tussen eind april en begin augustus

Nachtvlindernacht bij IVN

In het weekeinde van 30 en 31 augustus wordt er op diverse plaatsen in Nederland een Vlindernacht gehouden; zo ook in gemeente De Bilt. Deze avond/nacht wordt georganiseerd door IVN De Bilt e.o.

De locatie is de tuin op perceel Vuursche Dreef 44 te Hollandsche Rading; op vrijdag 30 augustus vanaf 22.00 zal er een vlinderval worden opgesteld door een lid van IVN De Bilt. De locatie is beperkt tot max. 15 personen. Er zal uitleg en informatie over de nachtvlinders worden gegeven. Het zal net zo zijn als met vissen en erg afhankelijk zijn van weersomstandigheden. Echter het met elkaar hebben over de wondere wereld van de nachtvlinders geeft ook veel voldoening.
De vlindernacht eindigt om 1.00 uur. Tot dat tijdstip kunt u zich verwonderen over wat er al zo niet rondvliegt. Opgeven voor de vlindernacht kan tot 28 augustus via  Robtimmer@scarabae.nl.
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>