Logo vierklank.nl

Meijenhagen Open

Finalisten enkelspel Jos Eeland en Terence Jacometti.
Finalisten enkelspel Jos Eeland en Terence Jacometti.

Afgelopen week werd op tennisvereniging Meijenhagen in De Bilt voor de 36ekeer het open toernooi georganiseerd. Er werd gestreden in 29 verschillende categorieën en 300 wedstrijden gespeeld.

Helaas waren er geen Biltse winnaars in de herendubbel 3. Thuisspelers Jesper Schuurman en Maarten Moggré verloren in drie spannende sets van Bram Stultiens en Bas de Rooij: 6-4 2-6 7-6.

In de damesenkel ging Willie Nijborg er voor het 4ejaar op rij met de titel van door. De Groningse lijkt onverslaanbaar op het Biltse gravel. Dit jaar won zij in de finale van Myrthe IJzerman, die bij een stand van 6-1 3-0 in het voordeel van Nijborg moest opgeven vanwege een armblessure.

De finale in het herenenkelspel ging tussen Jos Eeland en Terence Jacometti. Eeland, vorig jaar nog winnaar, moest na een zinderende finale van ruim drie uur het hoofd buigen. Het werd 6-7 6-3 7-6 voor Jacometti.

Beide winnaars in het enkelspel hebben aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>