Logo vierklank.nl
SVM jeugd gaat tot het uiterste tijdens een spannend parcours.
SVM jeugd gaat tot het uiterste tijdens een spannend parcours.

Voetbalkamp sluit seizoen af

De jeugdafdeling van SVM sloot onlangs het voetbalseizoen af met een spetterend voetbalkamp. Een weekend lang was er een sportief programma; van opblaasbare zeskamp tot dartstoernooi.

Zaterdagochtend werd er verzameld en werden de kleedkamers ingericht voor een komend slaapfestijn, gevolgd door een uitdagende zeskamp. Na de barbecue werd er met de bus afgereisd naar Almere om echt vies te worden. Een survivaltocht met water, zand, touwen en vooral als team samenwerken. Een frisse douche spoelde de meeste bagger alweer weg en met een appeltje ging iedereen weer schoon de bus in. Een spooktocht door het dorp maakte de dag compleet.

Na een korte nacht met veel gekeet en lol was er ontbijt waarna in een sneltreinvaart alle kleedkamers weer schoon werden gemaakt en het laatste programmaonderdeel gestart werd. Bij de dartborden brandde de strijd los en ondanks de vermoeidheid werden er mooie punten gescoord. Na de prijsuitreiking was het tijd om afscheid te nemen van het team en het voetbalseizoen. (Hans Nauta)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>