Logo vierklank.nl
Nathalie Schaafsma en Janneke Versteeg verzorgen een Vrouwenhart College.
Nathalie Schaafsma en Janneke Versteeg verzorgen een Vrouwenhart College.

Vrouwenhart College

Woensdag 24 juli wordt aan de Molenweg 19a in Maartensdijk een Vrouwenhart college gegeven, speciaal voor vrouwen die in hun dagelijkse leven altijd druk zijn en weinig tot geen tijd hebben voor hun eigen gezondheid. Tijdens dit college wordt er uitleg gegeven over herhaaldelijke fysieke- en mentale overbelasting en de effecten hiervan op je gezondheid en wat je hier aan kunt doen.

Het Vrouwenhart is meer dan alleen een spier, het betreft de algemene gezondheid van de vrouw.  Dagelijks overlijden in Nederland bijna 60 vrouwen aan hart- en vaatziekten, doodsoorzaak nummer één. De verschillen tussen het mannen- en vrouwenhart zijn groot, maar ook de beleving van stress. De klachten worden niet altijd onderkend door de vrouw zelf, de arts of andere behandelaar. Met mogelijk gemiste of foutieve behandeling als gevolg.

Het gratis college wordt gegeven door Nathalie Schaafsma van Schaafsma Kliniek Diagnostiek & Lijfstijl en verzorgd door Janneke Versteeg van Blond Indians. Beide ondernemers zijn afkomstig uit Maartensdijk Aanvang 19.30 uur. Inschrijving: www.schaafsmakliniek.nl / 0346-785042

Meer berichten